17 Mayıs 2008 Cumartesi

RSS adresimiz

T-haber İnternet haber portali haberlerine ve sondakika gelişmelerine RSS formatında aşağıda verilen adreslerden ulaşılabilir. Bu adresleri internetten ücretsiz olarak temin edebileceğiniz programlara eklediğinizde (*) (RSS reader), sitemize gelmeden haber başlıklarına ulaşabilecek, detayı oğrenmek istediğinizde ise bunları sitemizden görebileceksiniz.

İşte RSS adresimiz: http://www.t-haber.com/rss.php?rssID=all

(*) RSS Nedir?
Her siteye girmek ve her linke tıklamak yerine dünyada olan biten gelişmelerin, en son haberlerin zahmetsizce ve doğrudan size ulaşması hoşunuza gitmez miydi? İşte artık bunu yapabileceksiniz... RSS servisi size bu hizmeti sağlıyor.

Daha açık söylemek gerekirse RSS, istenilen içeriğin tanımlanmasına ve sadece o içeriğin doğrudan kişiye ulaşmasına olanak tanıyan bir hizmettir. İlginizi çeken en son haberin verisini size göstererek gündemi zorlanmadan takip etmenizi sağlar, sizi zahmetten kurtarır.

RSS okuyucu programına nereden bulabilirsiniz?
Feedreader
RSSreader
RSSBandit

Yukarıda birkac okuyucuyu ve adresini mevcuttur. Bu bilgiyi aktaran feadreader kullanıyor ancak google arama motorundan RSS okuyucu yazarak başka programları ücretsiz bulabilirsiniz...

Hiç yorum yok: